Вршачки привредници даровали децу из Дома „Вера Радивојевић“

Вршачки привредници данас су у Градском музеју Вршац свечано уручили пакетиће деци из Дома за децу и омладину “Вера Радивојевић” у Белој Цркви, за које је био организован предновогодишњи коктел Града Вршца.

На почетку дружења, “Еду театар” Вршац извео је дечју новогодишњу представу “Нова година у јежевој кућици”, после чега је Деда мраз уз фотографисање, сваком детету уручио поклон који је оно пожелело.

Поред представника Града Вршца, коктелу су присуствовали и привредници који су даровали ове пакетиће, којима су Град Вршац и Дом за децу и омладину “Вера Радивојевић” Бела Црква припремили захвалнице.

„Велика ми је част и драго ми је што смо данас имали прилику да вам будемо домаћини у нашем Граду, ово је само један од пројеката који смо заједно реализовали, а наставићемо сарадњу и у будућности. Ви сте увек добродошли у Вршац и желим вам пријатан боравак данас у нашем граду“ – рекла је у свом обраћању градоначелница Вршца Драгана Митровић.

После поделе пакетића, данашњи гости Вршца имали су слободно време на Вршачком брегу, а након тога им је организован свечани ручак у одмаралишту Црвеног крста.

Град Вршац се захваљује привредницима који су учествовали у овој новогодишњој акцији и својим малим доприносом некоме донели велику радост.