Успешан пројекат музичких радионица у Дому

Познати грчки диригент и директор хуманитарне организације „Keys of change“ Панос Kаран посетио је Белу Цркву и том приликом упознао се са имплементацијом пројекта музичких радионица које су спроведене у Дому за децу и омладину „Вера Радивојевић“ током 2019. године.

Циљ овог пројекта је да се деци и младима у установама оваквог типа побољашају услови боравка, да се развијају њихови музички таленти и створи могућност да своје музичко умеће прикажу широј публици. Дом у Белој Цркви је прва установа смештаја деце и младих у Србији која је била укључена у релизацију овог пројекта, јер је директор организације, Панос Kаран понео изузетно позитивне утиске приликом прве посете установи.

Директор Дома за децу и омладину Вера Радивојевић Зоран Станковић захвалио се на спроведеном пројекту и изразио наду да ће се музичке радионице наставити, онда када се створе услови, без епидемије корона вируса. Панос Kаран је нагласио да је веома задовољан сарадњом са Домом у Белој Цркви и најавио планиране активности, односно заједнички концерт у Београду свих полазника музичких радионица.