Председница општине Виолета Симић обишла Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“

Председница општине Бела Црква Виолета Симић, уз поштовање прописаних мера, обишла је Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ како би се информисала о тренутном стању у овој установи и том приликом погледала аутомобил Фиат 500Л, који је пре пар дана стигао у Дом као донација Фондације Принцезе Kатарине Kарађорђевић.

„Захвалила бих се Фондацији Принцезе Kатарине Kарађорђевић која је наш редовни донатор – хвала им што мисле и на овако мала места као што је наша Бела Црква. Ово возило ће нам значити пуно за потребе превоза корисника услуга Дома, пре свега у области школства и здравства. Искористила сам прилику и да са директором Станковићем поразговарам о тренутној епидемиолошкој ситуацији. За сада је стање стабилно, под контролом. Дајемо све од себе да помогнемо Дому, пре свега око дезинфекције, како би стање остало стабилно и даље“ – истакла је председница Виолета Симић.

Директор Дома за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Зоран Станковић у разговору са председницом општине изразио је своју дубоку захвалност Фондацији Принцезе Kатарине на континуираним донацијама, као и на свесрдној помоћи локалне самоуправе општине Бела Црква, у циљу обезбеђивања што сигурнијег и бољег боравка корисника услуга у овој установи.