Фондација „Хумана срца“ уручила прве поклоне у Белој Цркви

Фондација „Хумана срца“ уручила је прве поклоне у општини Бела Црква, у оквиру пројекта „Пожели жељу“.

Управитељ и оснивач Фондације Данијела Василијевић и председница општине Бела Црква Виолета Симић посетиле су Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ и том приликом корисницима услуге смештаја овог Дома уручени су поклони које су они пожелели на отварању пројекта почетком септембра.

„Ми смо одлучили да Деда Мраз дође мало раније и да деци у Дому испуни њихове новогодишње жеље. Предивно је било дружење, пуно емоција, суза радосница и осмеха на лицу код свих нас. Захвалила бих се председници општине Бела Црква и директору установе на подршци за наш пројекат, који су били све време уз нас и да данас пуна срца поделимо поклончиће и најавимо да ћемо у децембру месецу бити опет у Белој Цркви, да поделимо поклоне и другој деци ове општине. Фондација „Хумана срца“ се труди да што више види осмеха на лицу деце и све ово радимо управо због тих осмеха“ – рекла је Данијела Василијевић, оснивач и управитељ фондације „Хумана срца“.

Председница општине Бела Црква Виолета Симић захвалила се Фондацији на поклонима и могућности да се деца из Дома осете као и сва друга деца.

„Захвалила бих се Данијели и Николини и целом њиховом тиму у име локалне самоуправе општине Бела Црква што су препознали нашу општину и ову установу за коју је потребно пуно емоција и љубави. Наши малишани у Дому имају добре услове боравка, али оно што је мени изузетно битно је да су ови поклони њих изједначили са њиховим вршњацима. Толико телефона, таблета, лаптопова, бицикала и музичких уређаја, пуно ми је срце. Бићемо верни партнери фондацији „Хумана срца“, потрудићемо се да мотивишемо привреднике из наше општине и ово је један јавни позив, да и они препознају ову енергију, овај тим и да и ми њима помогнемо колико можемо“ – нагласила је Виолета Симић.