Претрага за:

[stl_cyr]Власник домена www.domveraradivojevic.rs као и целокупне интернет презентације, односно сајта са свим његовим софтверским деловима постављеним на домену, је Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква. Садржаји, информације и фотографије приказани на сајту, уколико није другачије наведено, су такође власништво Дома за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква.

Носилац ауторских права општих и информативних материјала представљених на сајту је Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква.

Аутори стручних радова, предавања, презентација и других представљених материјала у оквиру овог wеб сајта задржавају ауторска права над истим. Аутори су поименице наглашени уз радове.

Сва права задржана. Информације које су садржане на страницама wеб сајта су намењене за личну, некомерцијалну, употребу читаоца и ниједан део представљених информација и материјала не може бити репродукован, снимљен, или емитован на било који начин: електронски, механички, фотокопирањем, или другим видом, без писане дозволе власника, изузев у форми кратких исечака, или цитата у циљу приказа, промоције или прегледа.

У припреми wеб страна учињени су сви напори да се грешке не појаве. Власник и аутори не преузимају одговорност за евентуалне грешке и омашке, као нити њихове последице.

Жигови – Имена заштићена жигом која се појављују на wеб странама или електронским документима који су доступни читаоцима сајта за преузимање – доwнлоад, припадају њиховим власницима. Уместо да наводи имена и лица која су власници жигова, или да умеће жиг уз сваки помен заштићеног имена, власник изјављује да имена користи само ради издавачких потреба и у корист власника жига, без намере кршења заштите тог жига.

Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква не преузима одговорност за евентуалне нежељене активности над садржајем сајта које су извршила непозната лица или софтвер, као и сва друга лица која није овластио/дозволио Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква. Такође, Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква не преузима одговорност за садржаје информација, страна или сајтова који су ван овог домена, а повезани су са садржајима овог домена или су наведени на страницама сајта Дома за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква

Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква не преузима одговорност за било какву евентуалну штету корисникове опреме, софтвера или документата насталу услед коришћења садржаја сајта www.домверарадивојевиц.рс.

Хвала на разумевању.

Ваш
Дом за децу и омладину „Вера Радивојевић“ Бела Црква.

[/stl_cyr]